Aktuelt

Bruk veden til oppvarming av varmtvann og varme i huset

                     ...

Alltid gode priser

Sats på pellets og ved! Miljøriktig og komfortabel varme. Sammen med...

Varme

Produktbilde

Calimax Twist 80/20

Denne pelletskaminen fra Calimax skaper en atmosfære uten sidestykke og gir samtidig en optimal varmefordeling. En del av varmen avgis vannbårent til det sentrale oppvarmingssystemet, resten varmer opp luften ved stråling. Pelletskaminen Twist 80/20 byr på fremtidsorientert teknologi. Hele huset varmes opp med pellets

  • Varmeeffekt: 3-10 kW
  • Mål, BxHxD: 590x1100x595mm
kr 35 000 ink.mva.
KAMPANJE 2010
Produktbilde

Vedovn Svezia Petra

Ovnene Norwegia og Svezia er en serie ovner med nordisk snitt. Svezia kan leveres med sider av bordeauxfarget Majolica eller med Serpentinstein som gir ovnen et rustikk design. Norwegia er sort og elegant. Alle modellene har askeskuff. * Mål, BxHxD: 610x1260x580 * Vekt: 211kg * Varmeeffekt luft (nom/max): 9/13kW * Passer for husstørelse ca: 135m²

kr 19 300 ink.mva.
Produktbilde

Varmtvannsberder Dalatanken

Skal du bytte varmtvannsbereder, da bør du vudere Dalatanken.

Dalatanken er en av de mest effektive på markedet.

Du kan bruke tanken som en vanlig varmtvannbereder med el kolbe, i tillegg kan du koble til vedfyring/vannkappe, gass,pellets, varmepumpe og SOLFANGERE eller alle på en gang, eller det du ønsker. 

kr 27 900 ink.mva.
kr 24 990 ink.mva.
Produktbilde

Vedkomfyr Rosetta Petra

Rosetta vedfyrt kjøkkenkomfyr er en nostalgisk vedkomfyr med moderne fyringsegenskaper.Komfyren har ringer i topplaten, brennkammer av støpejern, varmeskap under stekeovn, askeskuff og vedskuff i bunnen. Komfyrene leveres i tre forskjellige farger, Bordeaux, Pergamena og Petra.Rosa og Rosetta er lik i utførelse, forskjellen er størrelsen.Komfyrene har røkutløp på høyre side i bakkant på topplaten eller høyre side bak. Rosa kan leveres med vannkappe, kan brukes som varmekilde til vannbåren varme. (Se Thermorosa på www.bye.no)

  • Mål, BxHxD: 870x850x590
  • Vekt: 120kgVarmeeffekt luft: 6-8kW
kr 19 600 ink.mva.
Produktbilde

Vedovn Giorgia

 

Giorgia er en ny ovnsmodell med dagens design. Enkel og ren i stilen gjør den til en flott varmekilde i mange hjem.

Giorgia har askeskuff.

kr 10 100 ink.mva.
Produktbilde

Carillon 4:3 Crystal

Carillon 4:3 er en ny ovnserie med design som en flatskjerm. Ovnen kan dreies 90 grader slik at du enkelt kan vri fronten i ønsket retning. Ovnen har askeskuff og et brennkammer av høyverdig støpegods som gir god varmeutnyttelse og lang levetid. Carillon leveres i fargen Bordeaux og svart. Mulighet for frisklufttilkobling dersom det er behov for ekstra lufttilførsel.

  • Varmekapasitet 50-130m2
  • Varmeeffekt kW nominell 6 kW
  • Maks vedlengde30 cm
kr 23 700 ink.mva.
Produktbilde

Calimax Bellina

Den nye pelletskaminen fra Calimax presenterer seg som en ekte attraksjon for unge og ungdommelige. Den kompakte modellen passer perfekt i små leiligheter og single-husholdninger, som den 5 kW varmeeffekten er optimalt dimensjonert for. Bellina overbeviser ved den moderne designen og de friske fargene. Raffinirt detalj: Med få håndgrep kan man forme en „ny” pelletskamin, for de fargete sidedelene – det finnes 8 ulike muligheter å velge mellom – kan lett byttes ut. Selvfølgelig overbeviser Bellina også ved moderne teknikk. Det beste eksemplet er den innovative styringen som gir enda bedre betjeningskomfort.

  • Varmeeffekt: 2,5-5 kW
  • Mål, BxHxD: 480x890x445mm
kr 13 500 ink.mva.
KAMPANJE 2010
Produktbilde

Vakum solfangere

 

Ca 10.000 Kwt/år gratis avgiftsfri varme!

Dekker ca 50% av en normal husstands behov for varmtvann og varme.

Full Pakke Varmtvann og boligvarme

3 FlexiHeat Solfangere

Pumpegruppe med kontrollpanel

Ekspanskjonskar med tilbehør

Isolert rørføring

Tak-/veggfeste-kit eller benstøtter for flatt tak

Solfanger-/kjølevæske

Varmeledende pasta

 

 

Pakkepris: Kr 67.500,-

Ca 15% samlet rabatt!

kr 77 625 ink.mva.
kr 67 500 ink.mva.
Produktbilde

Vakumsolfanger

Med dette kan du spare inntil 6000-7000 kWh/År

Utleie av lift

 

kr 1 550 ink.mva.
Ta kontakt for tilbud
Produktbilde

Fulvia

 

Vedovn Fulvia er en kompakt vedovn som tar liten plass. Tradisjonell og flott med sitt utseende.Leveres i to stilfulle modeller med Majolica porselen. Fulvia Petra har et rustikk design med Serpentin stein.

Alle Fulvia modellene har askeskuff.

kr 11 200 ink.mva.
Produktbilde

Jostedal 2 - Bionordic

Den første norskutviklede og norskproduserte pelletsovnen er i en klasse for seg med tanke på viktige egenskaper som påvirker din økonomi og ditt miljø.

Miljø:
Ved gjentatte tester på SINTEF viser Jostedal-2 utrolige målinger på partikkelutslipp og avgass. Partikkelutslipp helt ned mot 0,5 g/kg pellets er oppsiktsvekkende lavt. Kravet er 10 g.

Økonomi:
Med Jostedal-2 nyttiggjør du deg av inntil 97% av den potensielle energien i pellets. Med andre ord -flere kWH pr kg pellets og pr krone.

kr 29 500 ink.mva.
Utarbeidet og designet av Rabbel Design