Aktuelt

Bruk veden til oppvarming av varmtvann og varme i huset

                     ...

Alltid gode priser

Sats på pellets og ved! Miljøriktig og komfortabel varme. Sammen med...

Pelletskamin

Du finner flere av produktene på www.bionordic.no og www.bye.no
Vi har alle typer deler til pelletskaminer, og vi leverer over hele landet.

Produktbilde

Calimax Bellina

Den nye pelletskaminen fra Calimax presenterer seg som en ekte attraksjon for unge og ungdommelige. Den kompakte modellen passer perfekt i små leiligheter og single-husholdninger, som den 5 kW varmeeffekten er optimalt dimensjonert for. Bellina overbeviser ved den moderne designen og de friske fargene. Raffinirt detalj: Med få håndgrep kan man forme en „ny” pelletskamin, for de fargete sidedelene – det finnes 8 ulike muligheter å velge mellom – kan lett byttes ut. Selvfølgelig overbeviser Bellina også ved moderne teknikk. Det beste eksemplet er den innovative styringen som gir enda bedre betjeningskomfort.

  • Varmeeffekt: 2,5-5 kW
  • Mål, BxHxD: 480x890x445mm
kr 13 500 ink.mva.
KAMPANJE 2010
Produktbilde

Calimax Twist 80/20

Denne pelletskaminen fra Calimax skaper en atmosfære uten sidestykke og gir samtidig en optimal varmefordeling. En del av varmen avgis vannbårent til det sentrale oppvarmingssystemet, resten varmer opp luften ved stråling. Pelletskaminen Twist 80/20 byr på fremtidsorientert teknologi. Hele huset varmes opp med pellets

  • Varmeeffekt: 3-10 kW
  • Mål, BxHxD: 590x1100x595mm
kr 35 000 ink.mva.
KAMPANJE 2010
Produktbilde

Jostedal 2 - Bionordic

Den første norskutviklede og norskproduserte pelletsovnen er i en klasse for seg med tanke på viktige egenskaper som påvirker din økonomi og ditt miljø.

Miljø:
Ved gjentatte tester på SINTEF viser Jostedal-2 utrolige målinger på partikkelutslipp og avgass. Partikkelutslipp helt ned mot 0,5 g/kg pellets er oppsiktsvekkende lavt. Kravet er 10 g.

Økonomi:
Med Jostedal-2 nyttiggjør du deg av inntil 97% av den potensielle energien i pellets. Med andre ord -flere kWH pr kg pellets og pr krone.

kr 29 500 ink.mva.
Utarbeidet og designet av Rabbel Design