Aktuelt

Bruk veden til oppvarming av varmtvann og varme i huset

                     ...

Alltid gode priser

Sats på pellets og ved! Miljøriktig og komfortabel varme. Sammen med...

Vedovn

Du finner flere av produktene på www.bye.no
Vi forhandler også dovre og jøtul produkter. Ta kontakt for pristilbud.

Produktbilde

Vedovn Giorgia

 

Giorgia er en ny ovnsmodell med dagens design. Enkel og ren i stilen gjør den til en flott varmekilde i mange hjem.

Giorgia har askeskuff.

kr 10 100 ink.mva.
Produktbilde

Fulvia

 

Vedovn Fulvia er en kompakt vedovn som tar liten plass. Tradisjonell og flott med sitt utseende.Leveres i to stilfulle modeller med Majolica porselen. Fulvia Petra har et rustikk design med Serpentin stein.

Alle Fulvia modellene har askeskuff.

kr 11 200 ink.mva.
Produktbilde

Vedovn Svezia Petra

Ovnene Norwegia og Svezia er en serie ovner med nordisk snitt. Svezia kan leveres med sider av bordeauxfarget Majolica eller med Serpentinstein som gir ovnen et rustikk design. Norwegia er sort og elegant. Alle modellene har askeskuff. * Mål, BxHxD: 610x1260x580 * Vekt: 211kg * Varmeeffekt luft (nom/max): 9/13kW * Passer for husstørelse ca: 135m²

kr 19 300 ink.mva.
Produktbilde

Vedkomfyr Rosetta Petra

Rosetta vedfyrt kjøkkenkomfyr er en nostalgisk vedkomfyr med moderne fyringsegenskaper.Komfyren har ringer i topplaten, brennkammer av støpejern, varmeskap under stekeovn, askeskuff og vedskuff i bunnen. Komfyrene leveres i tre forskjellige farger, Bordeaux, Pergamena og Petra.Rosa og Rosetta er lik i utførelse, forskjellen er størrelsen.Komfyrene har røkutløp på høyre side i bakkant på topplaten eller høyre side bak. Rosa kan leveres med vannkappe, kan brukes som varmekilde til vannbåren varme. (Se Thermorosa på www.bye.no)

  • Mål, BxHxD: 870x850x590
  • Vekt: 120kgVarmeeffekt luft: 6-8kW
kr 19 600 ink.mva.
Produktbilde

Carillon 4:3 Crystal

Carillon 4:3 er en ny ovnserie med design som en flatskjerm. Ovnen kan dreies 90 grader slik at du enkelt kan vri fronten i ønsket retning. Ovnen har askeskuff og et brennkammer av høyverdig støpegods som gir god varmeutnyttelse og lang levetid. Carillon leveres i fargen Bordeaux og svart. Mulighet for frisklufttilkobling dersom det er behov for ekstra lufttilførsel.

  • Varmekapasitet 50-130m2
  • Varmeeffekt kW nominell 6 kW
  • Maks vedlengde30 cm
kr 23 700 ink.mva.
Utarbeidet og designet av Rabbel Design